1 בצל גדול קצוץ דק 4 כפות שמן 1 כף פפריקה מתוקה 3 כפות רסק עגבניות 1 ק"ג בשר צלי כתף חתוך לקוביות 1 ליטר מים או ציר מרק עוף 2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים 1 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות 4 תפו"א חתוכים לרבעים 2\1 כפית פלפל שחור 2\1 כפית כורכום מלח לפי הטעם
אופן הכנה:
מטגנים בסיר את הבצל בשמן עד להשחמה. מוסיפים את הפפריקה, רסק העגבניות וחתיכות הבשר. מבשלים מספר דקות ומוסיפים מים או ציר מרק עוף להביא לרתיחה ולהנמיך את הלהבה. לבשל כ - 45 דקות ולהוסיף לסיר את גרגרי החומוס, תפו"א, דלעת, כורכום, פלפל שחור ומלח לבשל עוד כשעה על להבה נמוכה . מגישים על קוסקוס. או בצלחת עם לחם טרי .. ומסייר ליד...

|