
מצרכים:
8 שוקיים של עוף (ללא עצמות)
2\1 כוס (ח"פ) צימוקים קטנים 2[1 כוס (ח"פ) מישמש מיובש חתוך קטן 2\1 כוס (ח"פ) תאנים מיובשות חתוך קטן 2\1 כוס (ח"פ) חמוציות חצויות 2\1 כוס (ח"פ) אגוזי פקאן 4\1 כוס (ח"פ) צנוברים 2\1 כוס (ח"פ) בצל מיובש מטוגן 250 גרם בשר טחון 2\1 כפית פלפל אנגלי
4\1 כוס שמן זית 1 כף פרורי לחם 1 ביצה
ההכנה:
לשים במחבת שמן זית ובשר טחון לטגן היטב.. להוסיף את הפרות היבשים, הצנוברים והאגוזים הקצוצים ותבלינים להוריד מהאש להוסיף פרורי לחם וביצה ולערבב .
למלא כל שוק מהמלית\ לטבול בביצה ולעטוף בפרורי לחם מוזהבים לטגן משני צדדים ולהניח בפיירקס לשפוך מעל כ- 2 כוסות צ'ילי מתוק לכסות עם רדיד אלומיניום ולתנור למשך 30 דקות על 170 מעלות צלזיוס
המתכון הזה נולד היום, ערב חג ראש השנה 2013 שיבוא עלינו לטובה רק טוב והרבה. שנה טובה...
כל הזכויות שמורות C
|