
מצרכים:
200 גרם כבד עוף חתוך 200 גרם טחול עוף 200 גרם לבבות עוף 200 גרם חזה עוף חתוך 200 גרם פטריות שמפניון פרוסות 2 בצלים חצויים ופרוסים דק 2\1 כפית פלפל שחור 4\1 כפית כורכום 4\1 כוס ציר מרק צח מלח לפי הטעם 2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה
מעט שמן לטיגון
ההכנה:
לשים מעט שמן במחבת , להוסיף את הבצל הפיטריות ולטגן עד השחמה קלה להוסיף את הכבד, טחול, לבבות, חזה עוף .. לתבל ולערבב היטב. כשהכל מטוגן טוב..להוסיף את ציר המרק לערבב ולהנמיך להבה.. לבשל עד צמצום הרוטב להוסיף את הפטרוזיליה ולערבב.
להגיש חם..עם חומוס טחינה סלטים ופיתה.. או על מצע אורז או פירה..
כל הזכויות שמורות C
|