
המצרכים:
6 חלקי עוף 4 תפו"א חבילה אפונה סנפרוסט 1 כף גדושה רסק עגבניות רבע כוס שמן 1 בצל קצוץ כפית פפריקה 2\1 כפית פלפל שחור 2\1 כפית חררת' כוס פטרוזיליה קצוצה כוס כוסברה קצוצה מלח לפי הטעם כ- 3 כוסות מים
אופן ההכנה: מטגנים בצל קצוץ בסיר רחב, מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים קלות מכל הצדדים מוסיפים תפו"א חתוכים לחצי, אפונה ירוקה, כף גדושה רסק עגבניות, כפית פפריקה מתוקה, 2\1 כפית פלפל שחור, 2\1 כפית חררת', מוסיפים כוס כוסברה קצוצה, כוס פטרוזיליה קצוצה .. מלח לפי הטעם. 3 כוסות מים ומכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. להכין ולהוסיף לסיר המבעבע
קוקלה : 2 ביצים 4\1 כוס מים כף שום כתוש כף שומן בקר או כבש מלח לפי הטעם כף שמן 2\1 כפית פלפל שחור סולת כמה שנכנס ההכנה: לשים הכל בקערה (למעט הסולת) לערבב את המרכיבים ולהוסיף סולת בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שתתקבל עיסה אחידה ורכה. לתת לעיסה לנוח כ-10 דקות. ליצור קוקלות בצורת קבבונים ולהוסיף לסיר, לבשל על להבה נמוכה כ-30 דקות.. או עד שהתבחה משחרה.
|