
המצרכים:
1בצל גדול חצוי ופרוס 2\1 כפית שום כתוש 4\1כפית פלפל שחור גרוס 5יחידות פלפל אנגלי שלם 5 עלה דפנה 4\1כוס שמן זית מלח לפי הטעם 1 קובית צלי של קנור 2\1 1 כוסות ציר מרק צח
ההכנה:
מבשלים את הלשון בסיר עם מים ומעט מלח. מביאים לרתיחה, וממשיכים בבישול על אש קטנה עוד כשעתיים וחצי. מסננים, מקררים את הלשון ומקלפים את העור המחוספס. פורסים את הלשון הנקיה דק בעובי כ-1 ס"מ
בסיר רחב ונמוך לשים שמן זית ולטגן את הבצל להוסיף את התבלינים וקופסת פטריות שלמות . להניח מעל את פרוסות הלשון אחת על השניה ולהוסיף את ציר המרק . להביא לרתיחה, ולבשל עוד כ- 30 דקות על להבה נמוכה.
כל הזכויות שמורות C
|
|
|