המצרכים:
500 גרם בשר טחון1 כף גדושה שום כתוש1 כף גדושה זרעי שומר טחון2\1 כוס שמןמלח לפי הטעם(חצי מכמות השמן בעיסת הקציצות והחצי השני .. 2 כפות שמן במי הבישול והשאר מעל הקציצות)ההכנה:בקערה לערבב את המרכיבים וליצור קציצות ביס קטנות עגלגלות.לשים בסיר ליטר מים רותחים, כפית מלח, 4\1 כוס שמן זיתלהוסיף את קציצות הבלבאט לסיר ולהביא לרתיחה של 5 דקותלהנמיך להבה ולבשל עוד כ - 30 דקות.הבלבאט מוגש כמתאבן...כל הזכויות שמורות C 
|
|
|