
המצרכים:
1 כוס סולת 3 ביצים קורט ממלח
לרוטב:
2\1 כף פפריקה אדומה 2\1 כפית פפריקה חריפה 2\1 כפית כרווייה (קימל) 2\1 כף שום כתושה מלח לפי הטעם 2\1 כוס מים
שמן לטיגון
ההכנה:
לשים בקערה את הסולת, ביצים ומעט מלח לערבב ולטגן עג'ה עד השחמה קלה משני צדדים. ולהניח בצד
בקערית שניה לשים את הפפריקה אדומה, פפריקה חריפה, קימל, שום, מלח ולערבב ולטגן במחבת עם מעט שמן .. אחרי שתערובת התבלינים מטוגנים היטב יש להוסיף את המים לערבב ולשפוך על העג'ה.. ולבשל עוד כ- 7 דקות על להבה נמוכה.
להגיש חם חם מנארו אל דארו...
כל הזכויות שמורות C
|
|
|