
המצרכים: 1 נתח שלם בשר צלי מס' 5 או 6 2\1 כוס שמן זית 5 שיני שום 1 בצל גדול
לרוטב: 2 בצלים גדולים 8 גרגירי (חב אלחם) פלפל אנגלי 2\1 כפית פלפל שחור כפית שום כתוש
אופן ההכנה:
מטגנים את הבשר בשלמותו סוגרים את נתח הבשר עד השחמה. מוסיפים את שיני השום, בצל חתוך לרבעים וכ - 3 כוסות מים או ציר מרק שיהיה בערך בגובה חצי מנתח הבשר. מבשלים על להבה נמוכה כשעתיים וחצי או עד שהבשר רך. להוציא את הבשר מהסיר לקרר ולפרוס בעובי כ- 1 ס"מ
בסיר שטוח מטגנים בצל עד הזהבה, מוסיפים את פרוסות הבשר ובוזגים מעל את הרוטב. מוסיפים גרגרי פלפל אנגלי, פלפל שחור ,שום ומלח ומבשלים על להבה נמוכה עוד כמחצית שעה .
מגישים חם.. לצד אורז לבן ותפוחי אדמה..
כל הזכויות שמורות C
|