
המצרכים:
3 עגבניות
4 פלפל חריף ירוק\אדום
1 חציל גדול מקולף
1 גמבה אדומה
1 כף פפריקה מתוקה
2 שיני שום קצוצים גס
מלח לפי הטעם
1/4 כוס שמן
ההכנה
-
חותכים את הגמבה לרצועות דק דק, הפלפל החריף לטבעות דק דק, חציל חתוך לקוביות קטנטנות 1
-
מעל להבה נמוכה) בסיר (רחב ונמוך) עם שמן מטגנים .
-
כשהירקות כמעט בשלים, מוסיפים את השום והעגבניות ומטגנים עד ריכוך, מוסיפים את הפפריקה והמלח.
מועכים קלות עם מזלג מערבבים היטב ויש לנו יופי של סלט משאווייה,
'בינה עמרה מסארצ'...
ההגשה -
חם גם קר לצד לחם טרי טרי.
C כל הזכויות שמורות
|