 ![]()
המצרכים
4 ביצים
4\1 כוס מים 2 כפות שומן כבש\בקר קצוץ (או 3 כפות שמן)
1 כף שום כתוש
2\1 כפית פלפל שחור או פפריקה אדומה (תלוי בסוג התבשיל וצבעו)
4\1 כפית פלפל אנגלי טחון מלח לפי הטעם קמח מצה או סולת כמה שנכנס (למרקם אוורירי).
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את כל החומרים (למעט קמח המצה\סולת) ולהוסיף קמח מצה או סולת בהדרגה
עד לקבלת בצק אחיד ואוורירי (דביק) ו - לתת לעיסה לנוח כ-5 דקות..
עם ידיים רטובות
ליצור קוקלות כמו קבבונים מאורכים ולהוסיף לתבשיל בזמן רתיחה.
כל הזכויות שמורות C
|