 עוף בקינמון מצרכים: 6 חלקי עוף חלקי עוף 5 תפו"א קלופים ופרוסים לעיגולים חצי כוס שמן1 בצל חתוך רצועות חצי כוס מים או ציר מרק עוף1 כף קינמוןחצי כפית פלפל שחורמלח לפי הטעם
ההכנה:
מטגנים בשמן חם את חלקי העוף ועיגולי התפו"א עד השחמה קלה ומניחים בכלי עם נייר סופג. מחממים שמן בסיר ומטגנים בצל , מוסיפים תבלינים וחצי כוס מים (או ציר מרק עוף) . מוסיפים לסיר את חלקי העוף וטבעות התפוחי אדמה, מערבבים בעדינות לאיחוד עם הרוטב.
לבשל על להבה נמוכה כ- 40 דקות.
מוגש חם.. עם אורז או לחם אחיד..
כל הזכויות שמורות C
|