
המצרכים:
ל.. כ-30 לחמניות קטנות
1 ק"ג קמח 1 כוס (ח"פ) שמן 3 כוסות מים פושרים 3 ביצים 1 כוס (ח"פ)סוכר קורט מלח 2 כפות שמרים יבשים
לעיטור: ביצה שומשום\פרג
אופן ההכנה:
שמים בקערת המיקסר שמן, מים, סוכר, שמרים, ביצים ומערבבים עם וו לישה מוסיפים את הקמח והמלח ולשים עד קבלת בצק אחיד. מכסים את הבצק במגבת מטבח ומניחים לו לתפוח כשעה .
משמנים את הידיים קורצים מהבצק ויוצרים לחמניות עגולות . מניחים בתבנית על נייר אפיה ומתפיחים שוב כ- 15 דקות. מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום או פרג . מחממים תנור ל-170 מעלות צלזיוס כ-20 דקות או עד השחמה מעודנת.
כל הזכויות שמורות C
|