
המצרכים:
2 יחידות קראץ' (פרסה) (כ-500 גרם) 3 ביצים 4\1 כפית מלח 4\1 כפית סוכר
לטיגון
שמן זית
ההכנה: לקצץ את גבעולי הקראץ' (פרסה).. לשטוף היטב, לחתוך לחצאי טבעות ולהכניס לסיר עם מים רותחים, לחלוט כ- 5 דקות לסנן את הקראץ' ולקרר .
בקערה.. לשים את הביצים עם המלח והסוכר, להוסיף את הקראץ' ולערבב היטב.
לחמם מחבת עם שמן זית ולשפוך לתוכה את עיסת חביתת הקראץ'. לתת מכת להבה גבוה לדקה ולהנמיך להבה.. לטגן עד השחמה ולהפוך ולטגן בצד השני..
החביתה הזו לברכות ראש השנה שתבוא עלינו לטובה.. אמן..
עקבאל דאייר, זאיידין מוש נקסין...
|