
המצרכים:
500 גרם כבד עוף
500 גרם לבבות עוף
1 כף פפריקה חריפה
1 כף פפריקה אדומה
4\1 כוס שמן
4\3 כוס חומץ,
1 כוס מים (אם יש צורך להוסיף עוד מים)
1 כף שום כתוש 1כפית כרווייה
1 כפית כמון
2 כפות רסק עגבניות
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
מכניסים לקערית שום כתוש ושני סוגי הפפריקה . רסק עגבניות, כמון, ומערבבים היטב למשחת שכולה תבלינים.. בסיר עם שמן חם מוסיפים את עיסת התבלינים מטגנים קלות מוסיפים מים וחומץ ואת הכבד הלבבות ומלח וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד ריכוך הכבד והריאות .
כל הזכויות שמורות C
|