
מצרכים:
4 כוסות סולת... 4\3 כוס שמן 2\1 1 כוס סוכר 1 כוס מים 8 גרגרי מסקת'ה (טחון)
שקדים חצויים לקישוט
המצרכים לסירופ:
2 כוסות סוכר 1 כוסות מים חצי לימון 5 גרגירי מסקטה
הכנת העוגה:
בקערה לערבב את הסולת, מסקת'ה (טחון), שמן, מים וסוכר . לבזוג את העיסה לתבנית מלבנית ולשטח . לסמן מעוינים על העוגה ולנעוץ חצי שקד בכל מעויין. לאפות בתנור בחום 170 מעלות צלזיוס כ-45 דקות עד הזהבה.
הכנת הסירופ:
לשים בסיר את הסוכר, מסקת'ה, מים ולימון לערבב ולבשל על להבה נמוכה עד קבלת סירופ סמיך. להוציא מהתנור את עוגת הסולת, לחתוך לפי הסימון לשפוך את הסירופ מעל העוגה ולהניח לסירופ להיספג בה.
מעסלה ובינצ'ה מה צ'מה כיפה.. מעג'בה...
כל הזכויות שמורות C
|
|
|