 דבלה 2
המצרכים
5 ביצים
500 גרם קמח
2\1 כפית סודה לשתיה
ההכנה:
להכניס את המצרכים לקערה וללוש לבצק אחיד ..
לחלק את הבצק ל-3
לרדד כל חלק לעלה דק דק באורך כ-30 סמ' ולקמח.
לחתוך רצועות ברוחב 8 סמ' ואורך 30 סמ'
בשמן עמוק חם לטגן תוך כדי סיבוב על מזלג ליצור צורת שושנה.
.לקרר להטביע בסירופ פושר ולפזר מעל שומשום קלוי או סוכריות
סירופ-
2 כוסות מים
3 כוסות סוכר
מיץ מלימון 1
כמה טיפות מי זהר או כפית תמצית וניל
לקשט עם
זרעי שומשום קלויים קלות
או מזרה סוכריות צבעוניות
כל הזכויות שמורות C
|