
המצרכים:
500 גרם כבד עגל - (יש לצלות להכשר)
500 גרם ריאות עגל - (להרתיח במים כחצי שעה)
1 כף פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
4\1 כוס שמן
4\3 כוס חומץ,
1 כוס מים (אם יש צורך להוסיף עוד מים)
1 כף שום כתוש 1כפית כרווייה
1 כפית כמון
מלח לפי הטעם
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה:
מכניסים לקערית שום כתוש ושני סוגי הפפריקה .
רסק עגבניות, כמון, כבד, מערבבים היטב למשחת שכולה תבלינים.. בסיר עם שמן חם מוסיפים את עיסת התבלינים מטגנים קלות מוסיפים מים וחומץ ואת הכבד והריאות ומלח וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד ריכוך הכבד והריאות .
כל הזכויות שמורות C
|