
מצרכים:
4 עיגולי מרגז
4 פלפל חריף
6 פלפל שושקה (מתוק)
10 שיני שום שלמים
4 שיני שום כתושים
6 עגבניות חתוכות לרבעים
1 כף פפריקה חריפה
מלח לפי הטעם
1 כף כרוויה (קימל טחון)
2 כפות גדושות רסק עגבניות
חצי כוס שמן
3 כוסות מים
אופן ההכנה :-
בסיר רחב ושטוח לשים שמן ולטגן את מרגז, הפלפלים, השושקה והעגבניות, להוסיף את שיני השום ושאר התבלינים , שום כתוש והרסק עגבניות.. להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.. להנמיך את הלהבה ולבשל כ - 20 דקות.. להוסיף ביצים ולבשל עוד כ - 15 דקות..
ג'יבו ג'יבו חבזה פרישקה לחם טרי טוב ובתאבון..
|