
המצרכים:
1 חציל מקולף
1 קישוא
1 תפוח אדמה
2 גזר
1 בצל
2 שיני שום קצוצים
1 עגבניה מקולפת
1 כף גדושה רסק עגבניות
2\1 כפית סוכר
1 כף פפריקה אדומה
4\1 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
4\1 כוס שמן זית
2 כפות שמן
1 כוס מים
ההכנה:
לחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות בערך 2X2 ס"מ
לשים את הירקות בתבנית אפיה (למעט הבצל)
לערבב עם שמן זית ולתנור על 170 מעלות צלזיוס כ - 10 דקות
בסיר עם 2 כפות שמן חם לטגן בצל קצוץ ולהוסיף את שאר הירקות מהתנור.
להוסיף רסק עגבניות תבלינים ומים לערבב היטב להביא לרתיחה,
להנמיך להבה, לבשל כ- 40 דקות או עד שהירקות מבושלים והרוטב מצומצם.
מוגש חם או קר
כל הזכויות שמורות
|