
המצרכים:
4 ביצים חצי כפית סודה לשתיה 4 כפיות סוכר 1 סוכר וניל קמח מצה כמה שנכנס - (עיסה אוורירית)
שמן לטיגון
הכנה:
ללוש את כל המצרכים לבצק אחיד ורך .
עם ידיים רטובות ליצור עיגולים ולמעוך אותם .
לטגן בשמן עמוק..
אחרי טיגון להטביע את הקונדייל בסירופ החם
סירופ:
2כוסות סוכר 2 כוסות מים חצי לימון והמיץ עלה עטרה לבשל עד שהסירופ מסמיך מעט
את עוגיות הקנדייל אוכלים ביום האחרון של פסח...
אנחנו ממשיכים להנות מהקנדייל גם אחרי, אחרי פסח :)
זה טעים !!
כל הזכויות שמורות C
|