
אורז עם פול ובשר כבש)
המצרכים:
המצרכים:
500 גרם פרסה קצוצה
2 בצלים גדולים קצוצים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס כוסברה קצוצה
2\1 כוס שמיר קצוץ
3 כוסות אורז
2 כוסות פול ירוק
2 כוסות אפונה ירוקה
4\1 כוס שמן כף גדושה רסק עגבניות
כף פפריקה חריפה\מתוקה
2\1 כפית חררת'
מלח לפי הטעם
6 מנות בשר כבש (אפשר חתיכות לייה במקום נתחי בשר כבש)
2\1 1 ליטר מים
אופן ההכנה:
לטגן בצל קצוץ ופרסה קצוצה, להוסיף בשר כבש או חתיכות אליה, להוסיף כף גדושה רסק עגבניות, כף פפריקה, כפית חררת', להוסיף כליטר וחצי מים ולבשל כשעה, להוסיף לרוטב 2 כוסות פול ירוק, 2 כוסות אפונה, חופנים נדיבים של פטרוזיליה, כוסברה ושמיר קצוצים ו-3 כוסות אורז.. לבשל על להבה נמוכה כ-40 דקות נוספות.. בתאבון.
רז בלפול וחרוף....
בכל גרגיר אורז או תרמיל פול מסתתר זיכרון וכל כולו חג לחך
כן כן, אצלי.. המנה הזו עמוסה זיכרונות וגעגוע....
וואנאק יאממצ'י, חאלאצ'י אל אוחאש....
כל הזכויות שמורות C
|