
חופן קמח, עשרון קמצוץ מלח ומעט מקובין מים ויש לנו... חווארה אורק בוריק חקאניי
המצרכים:
1 כוס קמח
קורט מלח
3\2 כוס מים
ההכנה:
לערבב הכל טוב טוב לבצק אחיד רך ודביק (לכסות ולהניח את הבצק בצד כשעה)
עם מקל מריחה או מברשת (שעירה או סיליקון) טבולה בבצק למרוח במחבת טפלון (משומן, חד פעמי וחם)סיבוב דק דק כמה שניתן
דקה או שתיים על להבה בינונית להוציא מהמחבת ולהניח עלה על עלה מעל מגבת או נייר אפייה בסיום לעטוף את העלים ולשמור בקרור.
כל הזכויות שמורות C
|