
מצרכים ל-2 חלות:
1 ק"ג קמח 2 כפות שמרים יבשים 1 כף שטוחה מלח שליש כוס שמן חצי כוס דבש 1 ביצה 1 וחצי כוסות מים
לעיטור ביצה להברשה ולפזר שקדים פרוסים וגרגרי סוכר
הוראות הכנה:
שמים בקערה שמן, ביצה, מים ודבש ולערבל היטב. מוסיפים שמרים, קמח, מלח וללוש עד קבלת בצק רך וגמיש מחלקים את הבצק לארבע כדורים ומניחים לתפוח עד הכפלת הבצק. מכל שני כדורים מייצרים חלה אחת. מגלגלים כל כדור לגליל מחברים יחד בצורת בורג, ויוצרים טבעת עגולה שמים בתבנית עם נייר אפיה..מתפיחים את החלות כשעה או עד שהחלות תפוחות מברישים ביצה ומפזרים מעל שקדים פרוסים וגרגרי סוכר אופים בחום 170מעלות, כ-25 דקות.
 כל הזכויות שמורות C
|
|
|