
החומרים:
2\1 1 ליטר מים חמים 4 כוסות ח"פ שקדים מולבנים 12 יח' שקדים מרים מולבנים 4 כוסות סוכר 6 גרגרי מסקצ'ה\מסטיקה טחונים
הכנה:
להכניס את השקדים, המסקצ'ה והסוכר למעבד מזון ולטחון דק. להכניס את עיסת השקדים לסיר עם המים החמים ולהביא לרתיחה לבשל ולבחוש במשך כחצי שעה עד שנוצר קצף ולהוריד את הסיר מעל האש. לקרר ולהעביר את העיסה על בד חיתול ולסנן לתוך קערה תוך כדי סחיטה. את תמצית הרוזטה להכניס לבקבוק ולשמור במקרר.
להכנת המשקה: לנער היטב את בקבוק תמצית הרוזטה ולדלל במים קרים לפי הטעם... להוסיף קוביות קרח וההנאה מושלמת.
כל הזכויות שמורות C
|