
המצרכים:
6 ביצים 4\1 1 כוסות סוכר קורט מלח 2 טיפות תמצית שקדים 1 שקית וניל גרידה מתפוז כוס מיץ תפוזים 4\3 כוס שמן כוס וחצי קמח 1 אבקת אפייה 100 גרם אגוזי מלך גרוסים
מעט אבקת סוכר לקישוט
אופן הכנה:
בקערה מקציפים ביצים עם סוכר, וניל ומלח עד קבלת עיסה תפוחה ואוורירית. מוסיפים גרידת תפוז וממשיכים להקציף במהירות נמוכה. מערבבים מיץ תפוזים והשמן, וושופכים אל תוך העיסה בזרם דק, תוך כדי הקצפה. ומוסיפים את הקמח א.אפייה, אגוזים, ולקפל לתוך העיסה עם לקקן. לשפוך את הבלילה לתבנית משומנת לאפות בתנור שחומם מראש בחום 170 מעלות צלזיוס כ- 40 דקות.. או עד שננעץ קיסם ויוצא יבש.
כשהעוגה מוכנה וקרה לפזר מעל אבקת סוכר..
כל הזכויות שמורות C
|