
500 גרם כבד בקר\כבש 5 כפות שמן זית 2\1 כפית שום כתוש 2\1 כפית כמון מלח לפי הטעם
ההכנה:
חותכים את הכבד לרצועות
בקערית שמים את השמן, שום, כמון, מלח ומערבבים היטב. מורחים את רצועות הכבד ומניחים על משטח.מגש ומייבשים בשמש כ- ארבעה ימים. (במשך ארבעת ימי היבוש, בערב יש לאחסן את הכבד בקרור)
לאחר הייבוש יש לשמור את המשנוןעה במקרר לפני אכילה יש לצלות (להכשר) את הכבד מעל אש
הגשה- משנועה, סלטים, פלפל צ'ומה\ חמוצים.. ואיך אפשר בלי ? תביאו תביאו לחם...
בתאבון....
|