
המצרכים:
3 כוסות אגוזי לוז טחונים דק דק 2\1 1 כוסות (ח"פ) אבקת סוכר 1 סוכר וניל 2 חלבונים
לעיטור כ- 30 אגוזי לוז שלמים ללא קליפה
ההכנה:
לשים בקערה את הסוכר וניל ואגוזי לוז, לערבב היטב ולהוסיף את החלבונים לערבב עד קבלת בצק הומוגני.
ליצור עיגולים כמו פינג פונג ולנעוץ קלות אגוז לוז במרכז כל עוגייה. להניח בתבנית עם נייר אפייה.. לאפות כ- 20 דקות על 160 מעלות צלזיוס ...
תהנו.. ו אחלה עוגייה טעימה ומתוקה
כל הזכויות שמורות C
|
|
|