 קעק עירקי
קעק עירקי משמש בעיקר (לא עלינו) לאזכרות, אך לדעתי הם פשוט טעימים סתם שיהיה בהקפאה.
חומרים:
1 ק"ג קמח
2.5 כוסות מים בערך
50 גרם שמרים
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
2 כפות חוואיג' טחון
1 ביצה גדולה
אופן ההכנה:
ללוש את חומרי הבצק לבצק רך וגמיש, לכסות בניילון להתפחה, ליצור כ-40 כדורים, (לייצור בייגלה עגול), לשמן תבנית להניח את הקעקים בתבנית להתפחה נוספת,
לאפות בחום בינוני 180 מעלות עד לקבלת צבע חום בהיר.
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|