
סמבוסק גבינה וביצה קשה (12 יח')
חומרים:
12 עיגולי בצק עלים (בגודל צלוחית קטנה)
12 פרוסות גבינה בסגנון פטה
12 חצאי ביצים קשות
ביצה טרופה
סומסום
אופן ההכנה:
על משטח מקומח לרדד בצק עלים (לא דק), להניח צלוחית קטנה על הבצק ולחתוך מסביב, לשים חתיכת גבינה, מעל חצי ביצה, להוסיף מלח לפי הטעם ולקפל את החצי השני, להדק היטב בקצוות, למרוח בביצה לפזר סומסום מעל.
להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לאפות עד להשחמה.
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|