
בשר צלי
חומרים:
9 פרוסות בשר כתף מופשר היטב (מס' 5)
1 גזר גדול חתוך לפרוסות
2 בצלים פרוסים גס
2-3 עלי דפנה
2 גבעולים ועלים של סלרי (כרפס)
1 עגבנייה גדולה לבישול קלופה וקצוצה
1/2 כוס שמן+
פלפל שחור
מלח
כף מרק עוף
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות (לסוף)
אופן ההכנה:
בסיר לחמם שמן היטב ולטגן את הבשר משני הצדדים, להוסיף את הירקות וכמות מים שתכסה את הבשר ושאר הירקות, (אני מבשלת בסיר לחץ)
לבשל עד לריכוך הבשר.
להוסיף את הגמבה והתבלינים ולבשל עד לקבלת רוטב סמיך.
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|
|