
סהרוני קוקוס וטחינה
חומרים לבצק: (32 סהרונים)
500 גרם קמח
3/4 כוס מים
3/4 כוס שמן
125 חמאה/מרגרינה
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה:
ללוש הכל יחד לשים במקרר לשעה.
מילוי:
1 כוס טחינה
1 כוס קוקוס
1 שקית אבקת סוכר (100 גרם)
אופן ההכנה:
לערבב הכל יחד
דבש לציפוי:
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
1/2 לימון סחוט
אופן ההכנה:
להביא לידי רתיחה ולהנמיך את האש, לבשל עד לקבלת צבע זהוב צמיגי.
ציפוי:
150 גרם קוקוס
אופן ההכנה:
לחלק את הבצק ל-4 כדורים, לרדד כל חלק על משטח מקומח, לחתוך ל-4 משולשים וכול משולש
ל-2 או ל-3. (תלוי בגודל שתבחרו גדולים או קטנים).
להניח נקניקיה מהמילוי בקצה הרחב ולגלגל עד הסוף, ליצור צורת של סהרונים, לאפות על 180
מעלות כ-20 דקות או עד לקבלת צבע צהוב חום.
לצנן, לטבול בסירופ כשהוא חם (לא רותח) ולגלגל בקוקוס.
בהצלחה רבה! ליאורה
|