עוגת גבינה עם ציפוי קרמבל (תבנית קפיצית 26)

חומרים לתחתית הבצק:
1.5 כוסות קמח
1/4 כוס סוכר
מעט גרידת לימון
100 גרם חמאה קרה
1 חלמון ביצה
1 שקית סוכר וניל
חומרים למילוי:
3 גבינה 5%
1 שמנת רגילה (חמוצה)
1 חבלת אינסטנס פודינג וניל
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
כף תמצית וניל
4 ביצים בינוניות
מעט גרידת לימון
חומרים לציפוי קרמבל
1 חמאה 100 גרם קרה
1/2 כוס סוכר
כמה שנכנס קמח
אופן ההכנה:
· ללוש את חומרי הבצק, לרדד עיגול להניח על התבנית וגם בדפנות לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ-5 דקות להזהבה קלה.
· להוציא מהתנור.
· לטרוף במזלג את הביצים עם הסוכר, להוסיף את שאר החומרים לערבב היטב להוסיף לבצק האפוי.
· ללוש בצורה עדינה את החומרים לציפוי הקרמבל, להשתדל לא ללוש מידי התערובת צריכה להיות מעט חולית, לפזר על הגבינה.
בהצלחה רבה! ליאורה
|