פסטלים עם תפוחי אדמה עם בצל מטוגן

חומרים:
24 עלי סיגרים בינוניים (אם גדולים לחצות לשניים)
4 תפוחי אדמה גדולים (מקולף וחתוך)
2 בצלים גדולים (קצוצים ומטוגנים)
1/4 כוס שמן
פלפל
מלח
מעט דבק מקמח ומים
אופן ההכנה:
לבשל את תפוחי אדמה עד שיהיו מבושלים, לסנן מהנוזלים ולמעוך היטב,
להוסיף את הבצל, פלפל ומלח, לערבב היטב.
ליצור כדורים, להניח עלה של סיגר בינוני על השולחן לקפל את שני צידיו, להניח בקצה העליון כדור תפוחי אדמה ולקפל למשולש
ימינה ושמאלה עד כמעט הסוף, לקראת הסוף למרוח מעט מהדבק.
או להשאיר מעט ולהכניס פנימה,
לטגן בשמן עמוק וחם עד להזהבה.
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|