פסטה מוקרמת

חומרים:
1/2 שקית פסטה 250 גרם (מסולסלת/ קונכיות)
1 קופסה שמנת לבישול 15%
1 סלסלת פטריות ירדן שטופות וחתוכות
2 בצלים קצוצים
שמן
מלח
פלפל
כפית אבקת מרק בצל
1 כפית אבקת מרק פטריות
2-3 כפות גבינת פרמזן מגוררת
1/4 כפית אגוז מוסקט מגורר
אופן ההכנה:
להרתיח מים ולבשל את הפסטה (ראו הוראות על גבי השקית)
בכלי נפרד, להוסיף את השמן לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הפטריות להמשיך לטגן עם הבצל עד לספיגת כול הנוזלים המופרשים מהפטריות, להוסיף את השמנת לבישול להביא לכמעט רתיחה,
להוסיף את שאר החומרים לבשל 5 דקות ולכבות את האש.
הערה: אם אוכלים מיד ניתן לערבב במקום, במידה ואוכלים יותר מאוחר
מומלץ לחמם את הרוטב ולערבב בזמן הארוחה.
בהצלחה רבה! ליאורה
|