תפוחי אדמה ועוף ברוזמרין

חומרים (ל-3 סועדים בערך)
18-20 תפוחי אדמה קטנים לבנים בקליפתם
3 כרעיים עוף
1/2 כוס שמן זית
מעט רוזמרין יבש
מלח
פלפל
6-7 שיני שום בקליפתם
אופן ההכנה:
לשטוף היטב את תפוחי אדמה (אפילו להבריש אותם במברשת ומים)
לערבב עם שאר החומרים כולל העוף, לשים בתבנית חד פעמית מאלומיניום
לעטוף היטב בנייר כסף.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-2 שעות לפחות,
להסיר את הנייר ולהמשיך לאפות.
להפוך את העוף ותפוחי האדמה לפחות פעם אחת, יש להרטיב מדי פעם את העוף ותפוחי האדמה בנוזלים שנוצרו, לאפות עד להשחמה וספיגת הנוזלים.
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|