
פרגיות עם בצל
קילו פרגיות שלמות- שטופות היטב
4 בצלים גדולים פרוסים
כפית מרק עוף
רבע כוס שמן
כפית מלח שטוחה
(אין צורך במים הבצל מפריש נוזלים)
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל עד להזהבה, לסדר את הפרגיות מעל הבצל לכסות עם מכסה (מידי פעם פותחים והופכים אותם שישחימו מכל הצדדים) לבשל כ-1/2 שעה.
להסיר את המכסה להוסיף תבלינים ולהמשיך לבשל על אש קטנה כאשר כל הזמן מרטיבים את הפרגיות ברוטב שנוצר עד לקבלת רוטב סמיך.
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|