עוגת תפוחים בחושה

חומרים:
6 תפוחי גרנד (מקולף וחתוך קטן)
1 כוס סוכר
3 ביצים גדולות
1 אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות פחות רבע קמח רגיל
3/4 כוס שמן
כף קינמון
50 גרם צימוקים (לא חובה)
50 גרם אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)
אבקת סוכר לציפוי
אופן ההכנה:
במערבל חשמלי להקציף מעט את: הביצים (שלימות) , שמן, סוכר וסוכר וניל, להוסיף את שאר החומרים לערבב היטב,
לשמן תבנית מלבנית בינונית או 2 מאורחות לפאי (כמו בתמונה) לחלק את העיסה בהתאם לתבנית.
לאפות בחום בינוני עד לקבלת צבע חום, לקרר היטב ולפזר אבקת סוכר.
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|