
שפריצים עם ריבה
חומרים:
250 גרם מרגרינה
1/2 כוס סוכר
קורט מלח
1 ביצה
2 וחצי כוסות קמח
כפית תמצית וניל
מעט ריבה
שוקולד מריר
אופן ההכנה:
במיקסר להקציף את המרגרינה, הביצה והסוכר , להוסיף קמח לערבב היטב, להכניס לשק זילוף ליצור צורות מאורכות (צריך להתאמץ מעט משום שמדובר בבצק קשה מעט).
לאפות בחום בינוני 170 מעלות כ-10-15 דקות (רצוי לא להשחים), לצנן היטב למרוח ריבה על צד אחד ולהדביק לצמדים, להמיס מעט שוקולד מריר במיקרו להכניס לקונוס מנייר פרגמנט ולזלף זיגזגים.
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|