
אלרריבה דלקוקו(ל-21 יחידותבערך)
חומרים:
3 כוסות קמח
1 כוס קוקוס
1 מרגרינה רכה טיפה
1/2 כוס שמן
כוס ורבע אבקת סוכר
כפית קטנה אבקת אפיה
מס' טיפות תמצית מי ורדים (מי זהר)
אגוזי בונדוק לקישוט או שקדים שלמים
אופן ההכנה:
ללוש הכול יחד (אם העיסה רכה בגלל החום להכניס ל-1/4 שעה למקרר) לגלגל ל- 21 כדורים.
להניח שקד או אגוז למעלה, להניח על נייר אפיה, להכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, לאפות עד להשחמה קלה בתחתית.
עוגיות אלו צריכות להישאר מעט לבנות.
בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
|