

לביבות גבינה ותירס
חומרים:
1 גבינה טוב טעם 250 גרם של טרה (עטופה בנייר) או גבינה אחרת יבשה ללא נוזלים.
50 גרם גבינה בולגרים מפוררת או פטה
2 ביצים גדולות
2-3 כפות קמח
6 בצל ירוק קצוץ/ או אירית קצוצה
1 בצל גדול מגורר על החלק העבה של הפומפייה וסחוט מנוזלים
מלח
פלפל
1 קופסת שימורים תירס מסונן היטב
2 כפות גבינת קשקוול מגוררת (לא חובה)
שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה:
לערבב את כול החומרים יחד לתת מנוחה של 1/2 שעה לספיגת הטעמים
לחמם את השמן, למלא כף בתערובת ולהניח בשמן החם, להפוך לצד שני,
להוציא מהמחבת ולעטוף בנייר סופג כפול, לשומרי המשקל מומלץ להשאיר בנייר עד שעה לפחות.
בהצלחה רבה! ליאורה
|