עוגת טורט רכה וטעימה
5 ביצים מופרדות לחלמון וחלבון
1 ו-1\4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 ו-1\4 כוס קמח תופח
ההכנה:להקציף את החלבונים עם הסוכר למקצפת יציבה.בקערה נפרדת,לערבב
את השמן עם החלמונים+מעט תמצית רום+1 שקית סוכר וניל.לערבב יחד את שתי התערובות,
ולהוסיף את הקמח.לערבב היטב,עד שלא יהיו גושים.
להעביר לתבנית משומנת מספר 26\28 ולאפות בחום של כ-175 מעלות,עד שהעוגה מוכנה.
לקרר היטב.
גיוונים:להעשיר את העוגה,או לעשותה חגיגית:ניתן להרטיב בסירופ,להוסיף פרי(אננס,אפרסק,מפחיות),
לצקת גלי,לסדר פרי למעלה.
ניתן לחצות את העוגה,למרוח קרם,ולהעשיר את הטורט.
בהצלחה.