|
ספירולינה
![]() ספירולינה עשירה בחומרים מזינים, ויטמינים, חלבונים וירקות, במיוחד חומצה לינולנית גמא (GLA) כדי לקדם את הייצור הוגן ומאוזן של הורמונים אלה מספק רמה גבוהה של פריון של בעלי חיים. מחקר מדעי שנערך שליו החזרת הברית הראה כי על ידי חשיפת ציפורים לתזונה רגילה בתוספת מינונים נמוכים של ספירולינה, הגיע לרמה גבוהה של פריון (96.1%) Drive מאפשר כמעט להכפיל את הייצור כאשר האכילו את הציפור בספירולינה. ![]() ספירולינה עשירה פיגמנטים טבעיים: הכלורופיל (הירוק), phycocyanin (כחול), xanthophyll (צהוב) ו בפרט הממשל של ספירולינה במהלך השילוב עושה את הנוצות רכות יותר, צבע מבריק יותר מעצים, שיפור גוון ירוק, צהוב, אדום וכחול אפילו. גידול מקצועי של תוכים הקימו ארוכה ספירולינה כדי לשפר את הצבעים היפים. במזרח אפריקה בפלמינגו הספירולינה (Phoenicopterus קטין) מרחיבה את הצבעים האדומים צהובים עם תזונה מורכבת כמעט כולה ספירולינה בפראי גדל באופן טבעי באגמים וולקניים של הבקעה. ![]() ספירולינה מגבירה את צבע הנוצות לטבעי ומשפרת את המבנה של הנוצה. היא גם מגדילה את הפוריות. היא מכילה 60% חלבון (8 חומצות אמינו), גם מקור עשיר של ויטמין B12, ובטא קרוטן. -בטא קרוטן הוא נוגד חמצון שמגן על נזק הציפור שלך מפני רעלים סביבתיים. מוצר זה (ספירולינה) מעצימה את הצבעים של המסכה האדומה oiseaux.Notamment שלנו חוחית. ההבדל הוא ברור, כאשר הציפורים גדלים בבית, בבלגיה ביותר של הצבע שלו Chardo עם המסכה שלו בצבע מלא ויפה. ![]() הרכב אנליטי של ממוצע מקסימום ספירולינה היא יוצאת דופן , כפי שמוצג סיכום בטבלה שלהלן.להלן המרכיבים העיקריים עם הקביעות שלהם לגבי דרכים לייבש את האצות כפי שהוא משמש. - לחות ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. 6% - פחמימות ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. 15% - ליפידים .. ים ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. 6% עם הרבה חומצות שומן חיוניות : lauric, myristic, palmitic, palmitolinoléique, palmitoléolénique, heptadecanoic, stérarique, אולאית, לינולאית, לינולנית. - חלבון ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 65% עם כל חומצות האמינו החיוניות : isoleucine, leucine, ליזין, מתיונין, פנילאלנין, Threonine, טריפטופן, valine. רבים חשובים שאינם חיוניים חומצות אמינו אחרות : אלאנין, חומצה אספרטית ארגינין, חומצה גלוטמית ציסטין, גליצין, היסטידין, פרולין, סרין. - אש ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 8% - ויטמינים - פיגמנטים קל לראות דרך השולחן הזה, מלבד מקסימה איכותית מקסימה שלה העושר ספירולינה יש גם עושר נפלא כמותי כמה חומרים מזינים במזון הם חריגים למדי, כולל: - 60-70% חלבון , השיעור הגבוה ביותר הידוע עד כה על מזון (פעמיים סויה שלוש פעמים יותר מאשר בשר ודגים בכלל) עם נוכחות של כל חומצות האמינו החיוניות בשיעורים גבוהים מאוד . - עושר משמעותית של ויטמינים , בעיקר ויטמין B12 (פי ארבע יותר מאשר עד כה כבד בשר בקר נחשב העשיר ביותר במזון) וכן ויטמין E ו provitamin (פעמים עשרה יותר מאשר ב גזר) כי הגוף ממיר את ויטמין A. - רמות גבוהות מאוד של ברזל (פי ארבעים יותר תרד), ורמות מעולה של סידן ומגנזיום זרחן, אשלגן, כל יסוד כמו כל אחד אחר בבית הסלולר ברמה. - 3 / 4 מכמות השומנים שלו הם בצורה של חומצות שומן בלתי רוויות (לרבות גבוהה אחוז גמא לינולאית חומצה אלפא) המסייעים הכולסטרול בדם, ובכך להגביל את הסיכון של טרשת עורקים ומחלות -וסקולרית אירוביים מחלות. - בסופו של דבר, פחמימות בשעה -15% הם טעים במיוחד . ראשי אינדיקציות ![]() |