ספרי בישול

מספר המוצרים בסל : 0
  1. קטלוג
  2. חנות
  3. /
  4. ספרי בישול
0
שבילי החלה - המדריך המלא על החלה | אסתר טולידאנו

שבילי החלה - המדריך המלא על החלה ומה שהיא מכילה |
אסתר רבקה טולידאנו
הספר "שבילי החלה" הוא  המדריך המלא על החלה ומה שהיא מכילה. שבילים מרתקים המובילים לקיום מצוות הפרשת חלה בשלמות, בשמחה וברצון.
בספר שבילי החלה תקראי על כל מה שחלה יכולה לחולל, כולל היבטים השקפתיים והלכתיים, טעמי המצווה וסגולותיה, הדרכה והסבר כיצד להכין חילות, טיפים פרקטיים ובונוס: סדנת קליעות מרהיבה.

הספר כולל עשרה פרקים העוסקים בכל ההבטים הקשורים לחלה.

כריכה רכה | 320 עמ'
מחיר: 50
מחיר מבצע: 40
הצצה אל שבילי החלה | אסתר טולידאנו

הצצה לשבילי החלה |
אסתר טולידאנו

חוברת צבעונית ומרהיבה, ללימוד מפורט של קליעת חלות בצורות שונות, בתוספת טעימות מתוך הספר 'שבילי החלה': הלכות מצוות הפרשת חלה בתרשימי זרימה בהירים, מעט מטעמי המצווה וסגולותיה, מתכון מוצלח וטיפים להצלחת האפייה.

​פורמט גדול | כריכה רכה | 50 עמ'
מחיר: 30
מחיר מבצע: 25
אפרת ליבפרוינד מארחת

אפרת ליבפרוינד מארחת

ספרה הרביעי של השפית אפרת ליבפרוינד, מארחת אפרת חמישה שפים ידועים, מן המובילים בארץ, שמצטרפים אליה לשמחה ולהנאה שבבישול: מאיר אדוני, דודו ביטון, יוסי שטרית, מיקי שמו ומאיה רביבו.
אפרת והשפים מסבירים בבהירות כיצד להכין כל מתכון, מגלים את כל הסודות ואינם מסתירים דבר. בזכותם, מנות מרשימות הופכות פשוטות וכל אחד יכול להוציא תחת ידיו מאכלים שיותירו את כולם פעורי-פה.

הצטרפו אל אפרת למסע קולינרי מסעיר ומרתק בין מתכונים שיגרמו לכם להתרגש !!

כריכה קשה | 151 עמ'
מחיר: 88
מחיר מבצע: 79
מתכונים לפסח | אלינוער רבין

מתכונים לפסח | אלינוער רבין

הספר "מתכונים פסח" פרי עטה של אלינוער רבין, כולל מבחר עשיר של מנות לארוחת ליל הסדר: מנות ראשונות ומרקים, עיקריות, תוספות, ומגוון קינוחים ומאפים - כולם כשרים לפסח.

בכל שנה כשמתקרב ליל הסדר חוזרת השאלה בבתים רבים, מה נבשל השנה? אחרי התלבטויות מגיעים לאותו תפריט, כי בארוחת החג אוהבים לחזור לניחוחות ולטעמים מבית אבא. כי למרות שפסח הוא אחד החגים הוותיקים ביותר שלנו רבים מצפים לו בשמחה מדי שנה. אלא שהחג לא מסתכם בליל הסדר, אוכל חף מקמח רגיל מוגש כל שמונת ימי החג, וארוחות חג הן סיבה טובה למסיבה, עם משפחה, עם חברים.
ארוחות אלו לא חייבות להיות עול כבד, בוחרים מנות מתאימות לעונה, ממוצרים זמינים, כאלו שלהכנתן אין צורך לשהות במטבח יממה. עורכים שולחן יפה, עם כלים נאים, ומותירים זמן למנוחה.

את רוב המתכונים המובאים בספר ניתן להכין מראש, כדי שניתן יהיה ללגום את הכוסית הראשונה עם האורחים ולחוש באווירת החג.
ארוחות חג והמנהגים הקשורים בהם שחווינו בילדות הם זיכרון שאנו נוצרים כל חיינו, כדאי להעניק זיכרונות כאלו גם לילדינו.
מחיר: 84
מחיר מבצע: 65
מהמטבח היהודי | אלינוער רבין

מהמטבח היהודי | אלינוער רבין

בספר "מהמטבח היהודי" כ-170 מתכונים מכל פזורות ישראל , מתכונים שהיהודים אמצו במקומות מגוריהם והעניקו להם מגע וטעם שונים, ואותם הביאו אתם ארצה, כי במשפחות יהודיות נהוג לחגוג כל אירוע בסעודה.
חלק מהמאכלים שהעליות השונות הביאו אתם קבלו בארץ מפנה, בעיקר בגלל אותם מוצרים שלא מצאו כאן, אבל הבסיס נשמר, הוא מנציח את הזיקה לשורשים ומהווה סמל להמשכיות.

גם אחרי שנים בארץ, כל עדה שומרת כמעט בקנאות על שולחן ערוך משלה. בארץ התערבבו קצת המנהגים של כולם, אבל ישנן מנות שמלוות את המשפחה ונזכרים בהן בערגה, גם היום מדברים על האוכל היהודי כאוכל אשכנזי ולצדו אוכל ספרדי אבל בארץ התאחדו שני סגנונות הבישול וכולנו יצאנו ברווח גדול.

221 עמ' | כריכה קשה
מחיר: 98
מחיר מבצע: 78
אפרת מגישה שוקולד | אפרת ליברפרוינד

אפרת ליבפרוינד מגישה שוקולד - מתכונים מושלמים עם המון שוקולד

שוקולד... מילה אחת, וכמה טעמים ואסוציאציות !!
שוקולד הוא פינוק בין-לאומי ורב-גילי.  אמרתם 'שוקולד', ויש לכם הסכמה מקיר לקיר...
לפעמים אנחנו רוצים אותו קטן ומרוכז, לפעמים מתאים לנו קינוח שכבות שוקולדיות, ויש זמנים שעוגת שוקולד פשוטה אך משובחת היא מה שאנחנו צריכים עם שתיית הקפה.
בדיוק בשביל זה כתבה לכם אפרת ליברפרוינד את הספר הזה – הראשון בספריה שכולל אך ורק מתוקים.
מבחר המתכונים המגוון שבו יספק לכם שוקולד לכל זמן ועניין ויאפשר לכם להתאים מתכון שוקולד לכל מטרה ומצב רוח.
תמצאו בו מתכונים קלים לצד מתכונים מורכבים ומאתגרים, וכולם כוללים הוראות ברורות ומדויקות, כדי שכל אחד יוכל להצליח להכינם.

יש לכם שוקולד? קדימה! המתכונים מחכים לכם!

אפרת ליבפרוינד שף-קונדיטורית מובילה ומוערכת, מחברת רבי-המכר 'אפרת מגישה', 'אפרת מגישה בבית', 'אפרת מגישה פסח', 'אפרת מארחת' ו'אפרת מגישה שבת'. עורכת ראשית של מגזין האוכל הכשר 'בופה', בעלת טורים קבועים בעיתונים מובילים בארץ ובחו"ל.
בוגרת מוסדות יוקרתיים לקונדיטוריה ברחבי העולם. מרצה מבוקשת בארץ ובארה"ב למגוון תחומי הגסטרונומיה.

כריכה קשה | 144 עמודים
מחיר: 138
מחיר מבצע: 65
חוויה של בריאות | אסתר יפרח

חוויה של בריאות | אסתר יפרח

ספר מרהיב, עשיר במתכונים נפלאים וקלים להכנה לארוחות בריאות וטעימות.
כולל 'הילדודס' מדור לילדים מושקע ועמוס רעיונות, סיפורים והדרכות להעמקת חשיבות השמירה על תזונה נכונה.
המדריך לארוחות בריאות וקלילות בטעם שילדים אוהבים. 

הרב יחזקאל אסחייק: "הנה מה טוב ומה נעים לראות את משפחת ספרי הבריאות הולכת ומתרחבת. וכעת מצטרף לספר "מלא בריאות" עוד אח לעזור להורים לגדל דור בריא. ונזכה לראות בס"ד את אחינו בני ישראל צועדים בדרך המסורה לנו מרבותינו לשמירה על חיים בריאים לאורך ימים ושנים טובות"

ר. פנדו , נטורופתית: "מומלץ בחום רב! חובה בכל בית! מקנה לכל אמא שרק רוצה, לתת לילדיה בקלות ובאהבה, את המתנה הכי חסרה בדורנו – חינוך לחיים בריאים!!!"

דר' י.פביאן, נטורופתית: "בטוחני, שספרה של הגב' אסתר יפרח יסייע לכם רבות במשימה החשובה של גידול דור המשך בריא ושמח"
מחיר: 90
מחיר מבצע: 75
ספר בישול מאכלים חלביים | אביגיל מייזליק

מאכלים חלביים - ספר בישול ומתכונים | אביגיל מיזליק

עשרות מתכונים חלביים המתאימים לשבועות ולכל ימות השנה. מומלץ כמתנה לחג לרעיה, לבת ולכלה. 

פרקי הספר מאכלים חלביים הינם בכל מגוון המאכלים החלביים:
גבינות, סלטים, מרקים, מאפים, ירקות, תוספות, עוגות, קינוחים ומתוקים.

הספר "מאכלים חלביים" הינו שמחה אמיתית - שמחה של צבעים, טעמים וריחות. עוגות גבינה ופשטידות, לזניה ובלינצ´ס, בורקס ופיצה - מתכונים שעוברים מסבתא לאמא ולבת, ומשכנה לשכנה בגינה.  כולם צבעוניים, שמחים וטעימים!
אביגיל מייזליק אספה בכישרון מתכונים חלביים משובחים: מגבינות המוכנות לבד בבית בשלל טעמים וצבעים, מאפים, פשטידות סלטים ומקרים, ירקות צלויים בשמנת וקציצות מעודנות, עוגות גבינה, שוקולד ומנות אחרונות עשירות מראה וטעם. כל המתכונים מובאים בסגנון אוהב ואהוב, פשוט וישיר - וטעים להפליא. אביגיל מייזליק היא שפית מקצועית.
ספרים נוספים פרי עטעה של אביגיל מייזליק: אורחת לשבת, אורחת נוספת לשבת, טעם של בית, מתוק בלב, טעם של פסח.

160 עמ'    
מחיר: 90
מחיר מבצע: 65
מגישה פסח | אפרת ליבפרוינד

אפרת ליבפרוינד מגישה פסח

פסח אצל אפרת, כמו אצל כל אחד אחר, הוא קודם כול חג של מסורת.
בהתאם לכך תמצאו בספר הזה מתכונים מסורתיים משולבים בנגיעות עדינות של חדשנות.
מבחר המתכונים והחלוקה המעניינת לפרקים יסייעו לכם להתאים את המנות לסעודות החג השונות, וכך ליהנות מהספר- בחג ובחול המועד, בבית ובפיקניק, בחיק המשפחה ועם האורחים.

אפרת ליבפרוינד, שף- קונדיטורית מובילה ומוערכת, מחברת רבי-המכר 'אפרת מגישה' ו'אפרת מגישה בבית' ,
עורכת ראשית של מגזין האוכל הכשר 'בופה', בעלת טורים קבועים בעיתונים מובילים בארץ ובחו"ל,
בוגרת מוסדות יוקרתיים לקונדיטוריה ברחבי העולם ומרצה מבוקשת בארץ ובארה"ב למגוון תחומי הגסטרונומיה.

כריכה קשה | 102 עמ'
מחיר: 59
מחיר מבצע: 40
logo בניית אתרים