מאכלים חלביים - ספר בישול ומתכונים | אביגיל מיזליק
עשרות מתכונים חלביים המתאימים לשבועות ולכל ימות השנה. מומלץ כמתנה לחג לרעיה, לבת ולכלה.
פרקי הספר מאכלים חלביים הינם בכל מגוון המאכלים החלביים:
גבינות, סלטים, מרקים, מאפים, ירקות, תוספות, עוגות, קינוחים ומתוקים.
הספר "מאכלים חלביים" הינו שמחה אמיתית - שמחה של צבעים, טעמים וריחות. עוגות גבינה ופשטידות, לזניה ובלינצ´ס, בורקס ופיצה - מתכונים שעוברים מסבתא לאמא ולבת, ומשכנה לשכנה בגינה. כולם צבעוניים, שמחים וטעימים!
אביגיל מייזליק אספה בכישרון מתכונים חלביים משובחים: מגבינות המוכנות לבד בבית בשלל טעמים וצבעים, מאפים, פשטידות סלטים ומקרים, ירקות צלויים בשמנת וקציצות מעודנות, עוגות גבינה, שוקולד ומנות אחרונות עשירות מראה וטעם. כל המתכונים מובאים בסגנון אוהב ואהוב, פשוט וישיר - וטעים להפליא. אביגיל מייזליק היא שפית מקצועית.
ספרים נוספים פרי עטעה של אביגיל מייזליק: אורחת לשבת, אורחת נוספת לשבת, טעם של בית, מתוק בלב, טעם של פסח.
160 עמ'