x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
 

 
 
    דף הבית
    פורום
    מדריך המעבר לחטיבה
    מדריך לגידול שרקנים
    מדריך להתמודדות עם ערפד
    מדריך לבת מצווה
    מדריך למעבר דירה
    מה לעשות עם 300 ש"ח?
    איך לקבל חיית מחמד?
    מדריך למעבר דירה לחו"ל
    מדריך לארועים משפחתיים
    איך לא להשתעמם בשיעור?
    מדריך למתנה המושלמת
    המלצות לספרים
    מדריך לבניית אתר
    מדריך לטיפוח אישי
    המדריך המלא להרווחת כסף
    מדריך לארגון מסיבה
    איך להתלבש מגניב לבצפר?
    דרכים להעביר את החופש
    המלצות על שירים
    מדריך למידה למבחנים
    איך לשרוד את החורף?
    המדריך השלם לפיקניק
    המדריך למסיבת רווקות
    איך להיות כוכב?
    מדריך לבייביסיטר
    מדריך לעיתונאי הצעיר
    מדריך לעיצוב לוח מודעות
    מדריך לעיצוב לוקר
    מדריך לחיים בריאים
    מדריך לטרנדים עכשווים
    מדריך לעיצוב יומן
    Money money money
    מדריך לטיסה נעימה
    מילון הפחדים
    המדריך לדייט הראשון
    9 עצות לדייט טוב
    מדריך לניהול קייטנה
    מדריך למשועמם הסטנדרטי
    מדריך לשמירה על איכות הסביבה
    כיצד להתגבר על עבודה משעממת?
    המדריך לשמות הגרועים בהיסטוריה
    מדריך לקניית בגד-ים
    מתכונים
    לרדת בגדול
    מה התסרוקת שלך אומרת עליך?
    המדריך לבחירת תיק לבצפר
    איך להתאפר ליציאה?
    הטיפ של סטריפ
    עשה ואל תעשה
מתכונים
 
אז בפעם הקודמת היו לנו פה סופגניות, והנה עכשיו אנחנו עוברים למאכל שהכי לא קשור אליהן.. כן כן, תחזיקו חזק.. סושי ! טה דה!
 
 סושי- הכנה ביתית קלה ומהירה
 
מצרכים
1 כוס אורז לבן(לפי הכמות)
1 חבילת דפי אצות (ניתן להשיג כמעט בכל סופרמרקט, וזה זול, אפילו פחות מעשרה שקלים לחבילה)
2 כפות חומץ אורז
1 כף סוכר
1 כפית מלח
1 מחצלת מיוחדת לגלגול סושי

מילויים לפי הטעם האישי: טונה, גזר, אבוקדו *יש למעוך*, ואפילו אפשר לערבב ביניהם.
 
אופן ההכנה
1. מבשלים את האורז במים ומעבירים לקערה.
2. מוסיפים לאורז את החומץ, הסוכר והמלח. מערבבים.
3. מניחים אצת סושי אחת על המחצלת לגלגול הסושי, כך שהצד המבריק של האצה יהיה פני מטה, מכסים שלושת-רבעי אצה באורז( לא חובה שכבה עבה כזאת, מספיק רק שזה יכסה קצת את פני האצה) ומשאירים את השוליים בסוף ריקים. ועל האורז מניחים את המילוי (לבחירתכם) אבל לא על כל ציפוי האורז, אלא רק על שליש מהשטח המכוסה אורז.
4.לוקחים את המחצלת ומגלגלים בעזרתה את האצה ומדי פעם עוצרים להדק את זה, לבסוף משאירים פס קטן ריק בסוף, מרטיבים אותו במים וסוגרים אתה רול.
5. מצננים במקרר (!) לכמה שעות טובות ואז פורסים ואוכלים. בתיאבון !

* לשאלות / הסברים פנו לפורום.



 
© כל הזכויות שמורות לאורנג' ופרפל