x
בניית אתרים בחינם
 




ההשגחה בטוחה יותר- בכשרות למהדרין וגם רגילה יש "משגיח צמוד" מתחילת העבודה ועד לסיום האירוע. נוכחותו של המשגיח לכל אורך התהליך האירוע. בכדי להבטיח כי כל המזון הוא כשר למהדרין, לפי דרישת הלקוח.

באירועים בהם תהליך הבישול נמשך גם בזמן האירוע  הרי שיש צורך במשגיח גם במהלך האירוע גם כשמדובר בכשרות רגילה.

באחריות על קיום הלכות כשרות המזון במקום בו מוזמן,וקיום אכיפת הוראות הכשרות של הרבנות הראשית לישראל ו/או הגוף הפרטי הנותן את הכשרות למקום (בד"צים למיניהם), והוא כפוף לרב החתום על תעודת הכשרות של המקום (רב מקומי, רב אזורי או הבד"ץ).

במסגרת העבודה מפקח משגיח על עבודת מכיני המזון בשלביו השונים, אחראי על בדיקת כשרות חומרי הגלם המוכנסים למקום, ולעיתים נדרש גם לבצע עבודות שונות כמו ניקוי ירקות עלים מתולעים, ניפוי קמח, הפרשת חלה, הפרשת תרומות ומעשרות, בדיקת עופות ועוד.

הכל בהשגחה אישית ופרטית למהדרין באירוע שלכם . לצפייה ושיעורים והסברים ביוטיוב ע"י רמי שרביט ניתן ללחוץ בקישור הזה מעבר ליוטיוב

מעבר למסעדה של רמי שרבימעבר לסנדוויץ' הטוניסאי האורגינל של רמי שרביט


בנה אתר בחינם                                              רמי שרביט בורר ומגשר מוסמך בורר מגשר במסלול טוען רבני רמי שרביט