"ברוכים הבאים!" אמרה הילדה הנמוכה וקדה כידה עבורכם. "השם שלי הוא מיילין, וזה העסק המשפחתי של הכנת מתוקים לפוקימונים. סבתא שלי תלמד אתכם איך להכין אותם בבית, ואיך להתאים אותם לפוקימון שלכם! תהנו!" המשיכה בחיוך חם.
פאפינים
"ישנם מספר שלבים להכנת הפאפינים. ראשית, אנחנו משתמשים בבצק שעשוי מגרגרים טהורים. אצלנו משתמשים ברכיבים טבעיים, חשוב שהם יהיו בריאים וטובים עבור הפוקימונים שלכם."
מריר
חריף
מתוק
יבש
חמוץ
"עליכם לבחור איזה טעם של פאפין תרצו להכין, ולפי כך לבחור את הגרגיר שבו תשתמשו. פוקימונים יאהבו טעמים שונים לפי האופי שלהם. בחרו היטב את הטעם שאתם בוחרים, לפי מה יהיה טוב ביותר לפוקימון שלכם." הסבירה האישה המבוגרת בסבלנות.
"אחרי שטחנו את המצרכים יחד, יש לנו בצק. עליכם ללוש אותו היטב, אבל לא יותר מדי. הוא צריך להגיע לנקודת האמצע המושלמת בשביל פאפינים איכותיים ורכים."
"לאחר שסיימתם, עליכם להכניס אותם לתנור. אחרי שהם נאפו היטב, ניתן להוסיף עליהם קישוטים. בצורה המסורתית, משאירים אותם חלקים או מוסיפים גרידת גרגרים."
"וזה מוכן! עכשיו, תוכלו לקחת את הפאפינים שלכם בשקית קטנה, או שתקנו סל פאפינים אם תרצו."
180
פוקיבלוק
"פוקיבלוק הם ממתקים יותר חדשניים מהפאפינים! הם עשויים מג'לי בצורה של קובייה, והם ממש רכים וקופצניים כאלה!" הסבירה הילדה בהתלהבות. "גם מאמנים יכולים לאכול אותם, והם ממשש טעימים! מכינים אותם מגרגרים ושמים אותם במכשירים קטנים ומיוחדים."
"בהתחלה, לוקחים את הגרגירים, כמו עם הפאפינים, וממיסים אותם בשביל להכין מהם ג'לי טעים! ואז מכניסים אותם למכונה הזאת, והם יוצאים בתור קוביות!"
"הם יכולים לצאת בהמון המון צבעים, וגם עם דברים בפנים!"
"עכשיו, אתם יכולים לקחת אותם ככה, או במכשיר הקטן והמיוחד הזה, שיותר נוח אם יש לכם הרבה מהם. ככה הם לא ימעכו לכם ויהיו ממש מגעילים."