12 שנות עינוי דין
- טפחות פרסם בסוף 94 בוא תכתיב לנו את הקצב. "משכנתא בקצב שלך". כעצמאי התאים לי ולוויתי 400.000 ₪ ב12.94
- נקלעתי לקשיי נזילות וב 7.95 ביקשתי הפסקת החזרים כפי שהתחייבו בפרסומיהם. התנהלות לא הוגנת מצד הבנק, הביאה אותנו עד הלום.
- לחצו עלינו ללא רחם הבנק והכונס, ובדיעבד הסתבר שלא היה חוב כלל כשהחל הכינוס.
- עברו שנים ואני לקחתי כאמור הלוואה מטפחות, וכשביקשתי שיעמדו בפרסום שלהם, הגיח משום מקום אותו שלום כהן והשאר היסטוריה. הוא כונס הנכסים של טפחות.
- עד שהחל הכינוס ב12.2000 שילמתי חובותיי לא כשכיר שיורד לו מהתלוש, ואולם שילמתי ובגדול והרי לא טמנו ידם בצלחת ולקחו שכ"ט וריביות רצחניות שלא ניתן לבדוק חוקיותן.
- הבאתי קונה ב 670.000$ וכל שדרש בנק לאומי זה מכתב מטפחות שעם תשלום החוב יוסר השעבוד. הבנק והכונס סירבו לתת מכתב. פניתי להוצל"פ וגם הוא התעלם.
- ובתמחור מתוזמר, מכרו את הבית לקונה קש ב 385.000$. לא עזרו כל הפעולות המשפטיות וכאילו בתי המשפט משתפים פעולה עם הכונס ואיש לא אבה להקשיב לטענותיי.
- השופטים דורנר דליה , צמח יעקב ומוריס בן עטר, היחידים שנראה לי כי הבינו את העוול. נתנו עיכוב הליכים, והאחרים לא שעו לזעקותיי את העוול.
- נעצרתי ללא צו והכונס ביצע בנו פינוי ברוטאלי ואלים בניגוד לצו של העליון.
- הובלתי אחר כבוד להוצל"פ ושם הסתודד הרשם פוני בלשכתו עם הכונס, שלום כהן. בדיון בפני הרשם אורי פוני, הבהיר בא כוחי כי יש עיכוב גורף מהעליון. [הרשם פוני נתפש יושב עם הכונס בבית קפה וסוגר דילים. יש לי כתבה מעיתון.] וביקש שעתיים כדי להביא הצו מהעליון. הרשם פוני לא שעה. ובוצע כאמור המעצר והפינוי הברוטאלי. בא כוחי פנה לעליון וקיבל צו שיני לשחרר אותי ממעצר ולהשיב המצב לקדמותו. הכונס ניסה בעליון לשנות ההחלטה ודורנר לא נתנה לו. בינתיים הורה למפנים לסיים מהר ההרס.
- בדיעבד, נודע לנו מפי הממונה על הגביה של טפחות, כי מעולם הבנק לא נתן הוראה למכור את ביתי. יש לי הקלטות.
- התחלתי לחקור מדוע אם כן הכונס עומד על דעתו ובנחרצות יתר, למכור את ביתי ב 385.000$ ולא ב 670.000 $
- הסתבר ויש דוקומנטים מקוריים. כי הכונס ביחד עם מי מהבנק[ היועמ"ש אליעזר וולף, של טפחות מעורב בזה עד צוואר.] קונים את הבתים לעצמם והמה רשומים על שם הכונס ובבעלותו מצאתי 20 בתים רק בעיריית ירושלים . הכונס משלם ארנונה עבורם במזומן וחודש מראש. וכשנמכרים הבתים מתחלקים ברווחים. ולא מין הנמנע כי גם שופטים מקבלים דמי לא יחרץ. אחרת כיצד תסביר מדוע הבנקים זוכים ב 99% מהתביעות. [השופטים לא מגישים הצהרת הון.]
- כאשר הוחלף בטפחות הממונה על הגביה, הגיע אלי מידע שהבנק מוכן להגיע להסדרים עם לקוחותיו. באתי והצגתי בפניהם כל השתלשלות העיוות. נאמר לי אחר כך והחומר מוקלט ומתומלל. ע"י הממונה על הגביה החדש מר יוניסי, הכונס סנדל את הבנק
ויכולה להיות חשיפה ענקית של הבנק אם הוא יצליח לשחרר אותי מציפורני הכונס. וכי הכונס מאיים על הבנק. ישראל מאור הבוס של יוניסי אמר לו כי מה שהוא מבקש ממנו להגיע אתי להסדר, זה לפגוע בבנק. גם יעקב פרי ניסה להתערב אצל ישראל מאור, לפי בקשת ב.כ. עו"ד יחיאל גוטמן. ואמר מאור לפרי והחומר מתומלל אצלי, משיחה עם גוטמן. כי "אנחנו יורים לעצמנו ברגל".
- תבעתי את הבנק לתשלום פיצויים בסך 15.000.000. ₪. והשופט משה רביד במחוזי, אמר לי כך. "קרא את כל החומר וכולל התמלולים" שהגשתי לו. והוא יודע שנעשה לי עוול. אבל הוא לא יהיה הראשון לחייב הבנק לשלם מיליונים. [כי אינו רוצה ליצור תקדים] הגשתי שאלון לבנק במסגרת התביעה. השופט רביד, החליט, "אינני רואה מקום לחייב את הבנק להוסיף ולהשיב תשובות אשר יש בהן משום הכבדה עליו." לבסוף מחק את התביעה.
- מסכת של אינטריגות ושחיתות אין קץ. וקצר המצע. כל שהזכרתי כאן הוא רק קצה הקרחון מהחומר שהצטבר אצלי ורובו ככולו עם דוקומנטים מוכחים.
כיצד מה לעשות?
בכבוד רב,
משה חזן, צור הדסה. 0506655091 reeem@zahav.net.il
|
|
|
1
בונים בית חדש – משפצים קיים
רעיון גדול בכסף קטן
רוצים חדוות יצירה ולא סיוט.
אזי, אתם צריכים אותי ואת שנאצר בראשי.
ניצוץ אלוהי וניסיון אישי, של 27 שנות בנייה
יביאו לכם את השקט הנפשי בביצוע ההרפתקה בה בחרתם.!
ובטרם תבטיח למכריך כי זו הפעם ה א ח ר ו נ ה
לחוות סיוט מטורף.
תוכלו לקבל יעוץ ופתרון חכם כמעט לכול בעיה.
עלות ביקורי אצלך 500 ש"ח. שתתרום למועדון + 60 בצור הדסה.
וכולל הסעתי אליך והשבתי לביתי כאן בצור הדסה
לעתים רעיון שנראה בתחילה זניח,
ברם חכם! מניב וחוסך גם יחד
ועושה את ההבדל הגדול.
משה חזן - יש מיש
© חזן משה [יש מיש] צור הדסה ד.נ. האלה 99875 ת.ד 193 טל' 025337128
פרנה
הכי פרנה שיש
עוד רעיון של יש מיש
.JPG)
פרנה-טאבון
שאלה לי שכנה, וכי חשקה נפשה מאוד בפרנה בחצר ביתה.
פרנה, במרוקנית. טאבון בלשון המקומיים. זהו מקום מיוחד לבישול איטי ולאפיית לחם, בישול קדרות ללילה שלם בחום שנשמר לאחר בעירה טובה של עץ. [אפשר גם בגז].
בילדותי במושב מטע, זוכר אני כי ביחד עם אימי בנינו פרנה מבוץ וקש. שם הכינה אמי לחם, וחמין שנעשה מיוחד מאוד, באשר התבשל נרקח ונרקם במשך כל הלילה.
לאחר שאותגרתי עיצבתי/בניתי פרנה יפיפייה, [לפי כל רואיה] ומאחר והעבודה ארכה ימים רבים, ומאחר וההתעניינות בה היית רבה מצד שכנים ואחרים. גמלה בלבי ההחלטה, ובניתי מכונה שבונה פרנות.
עבודה שארכה חודשים אחדים ומאמצעים פשוטים, שהיו מונחים שנים רבות ללא שימוש וכיום באה להם עדנה.בניתי המכונה. ויצקתי פרנה אחת ושדרגתי את השנייה, ועוד יותר את זו שאחריה.
עתה יש לי פרנה אשר כל הפנים שלה עשוי מאבני שמוט, וכולל הדלת. כך ייאצר בה החום לשעות רבות יותר.
לבישול ולאפיה כמו פעם.
תיהנו!
יש מיש
ביום 17.3.10 הבערתי בה אש במשך כשעתיים,
אפינו בה לחם – ויצא
משהו, משהו.
ולאחר זאת סגרתי הדלת ומכסה הארובה
לאחר 40 שעות גחלים עוד לחשו בפנים.
הפרנה שלי עברה את המבחן בהצלחה יתירה.
מים רבים לא יכבו את האהבה
4
5
וכשאני לעצמי מה אני
6
גם אם לעולם לא תגיע, תזיע
7
אל תתייאש כשיש מיש
8
השלום עלום והצדק בלום
9
אהבה אה בה!
10
|