עיתון העיר:
והשבוע בעיתון:
ראיון בלעדי עם המנהלת סיילו
אופנת השבוע
הכנת מאפים מתוקים
הכנת אוכל
ועוד...
ראיון בלעדי עם המנהלת סיילו:
גיימס הכתב שלנו יצא לראיין את סיילו מנהלת האתר, דוגמנית ושחקנית.
גיימס:סיילו, מה קורה?
סיילו:בסדר, מה איתך?
גיימס:שמעתי שאת מנהלת את עיר וירטואלית "לאס וגאס", זה נכון?
סיילו:וואו, אני רואה שחדשות מתפשטות מהר, ובכן כן אני וחברתי הטובה מריאנה החלטנו להקים את עיר וירטואלית "לאס וגאס"
גיימס:יפה,כל הכבוד לכן אני רואה שאתן עושות עבודה נפלאה, איך את חושבת שהעיר מתקדמת?
סיילו:לדעתי העיר מתקדמת יפה, הרי היא רק בשלבי ההתחלה.
גיימס:מה שנכון, נכון. איך זה לעבוד עם מריאנה?
סיילו:לעבוד עם מריאנה זה ממש תענוג.
גיימס:יש לך חבר?
סילו:אהה... זאת שאלה קצת מביכה לענות עליה בעיתון כשכל העיר מסתכלת אבל כן! הרי אני לא מתביישת בחבר שלי
גיימס:יפה.. כל הכבוד לך.. יש הרבה בנות שמתביישות לספר על החבר שלהן בעיתון, אבל את סיפרת ולא התביישת. מה מצבך המשפחתי?
סיילו:אני במערכת יחסים.
גימס:בת כמה את?
אגם:אני בת 17.
גיימס:צעירה, ותגידי יש משהו שאת מאחלת לאתר שלך?
סיילו:כן,ברור. אני מאחלת לו הרבה דברים, אבל הדבר שאני הכי מאחלת לאתר זה שהוא יצליח ובגדול. אני מקווה שעוד הוא יתפתח והרבה אנשים יכנסו אליו, הירשמו והכי חשוב שייהנו.
גיימס:יפה, אז אני מאחל לך הרבה הצלחה ושהאתר שלכם יצליח ובגדול.
עד כאן נגמרה הכתבה, בשבוע הבא נראיין פה את המנהלת מריאנה.
ביי בינתיים.
מאפה מתוק:
מצרכים ( ל-12 פנקייקס) »
-
2 ביצים
-
כוס חלב
-
70 גרם חמאה מומסת
-
2 כפיות אבקת אפיה
-
רבע כוס סוכר
-
אחת וחצי כוסות קמח
-
-
-
אופן ההכנה »
- שופכים לקערה את הקמח, המלח ואבקת האפיה.
- בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם החמאה המומסת והחלק.
- יוצרים גומה בתערובת הקמח ושופכים לתוכה את הבלילה.
- מערבבים בעזרת מטריפה או מזלג עד לקבלת תערובת אחידה.
- משמנים את המחבת בחמאה.
- יוצקים כמות של כחצי מצקת מהבלילה לכל פנקייק.
- מטגנים על אש בינונית עד שמופיעות בועות על פניו של הפנקייק.
- הופכים ומטגנים עוד כחצי דקה.
- חוזרים לשלב 7 עד גמר הבלילה.
- מכניסים לפה ונהנים!
מצרכים: לבצק:
-
3 כוסות קמח רגיל.
-
כף 1 של שמרים יבשים.
-
שליש כפית מלח.
-
2 כפיות סוכר.
-
2-3 כפות שמן זית.
-
1/2 1 כוסות מים פושרים.
לרוטב:
-
קופסא של רסק עגבניות.
-
2 שיני שום קצוצות.
-
בצל קצוץ דק.
-
1.5 כוסות מים.
-
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות.
-
2 כפיות מלח.
-
קורט פלפל.
לפיצה עצמה:
-
גבינה צהובה מגורדת.
-
גבינת מוצרלה מגורדת.
-
תוספות לפי בחירה
הכנת הבצק:
-
שמים את הקמח, השמן, הסוכר ,המלח והשמרים בקערה ומוסיפים את המים הפושרים בהדרגה תוך כדי לישת הבצק עד אשר הבצק הופך לחלק, רך ואחיד.
-
מכסים את הבצק בעזרת מגבת, מניחים במקום יחסית חמים בבית ומחכים כ-50 דקות.
הכנת הרוטב:
-
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
-
מוסיפים לו את שיני השום הקצוצות וממתינים כדקה נוספת.
-
מוסיפים את העגבניות, הרסק, המלח והפלפל ותוך כדי בחישה מוסיפים את המים בהדרגה.
הרכבת הפיצה:
-
מחלקים את הבצק לשתי תבניות מקומחות שונות ומרדדים אותו על כל התבנית.
-
מוסיפים את רוטב העגבניות שהכנו על הבצק.
-
מוסיפים את הגבינות ושאר התוספות.
-
ממתינים 15 דקות לתפיחה קלה נוספת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ-25 דקות.
אופנת השבוע:
השבוע הולכים בגדים ורודים יפים.
הצבע הורוד נבחר כדי לסמל את האביב.
ורוד זה גם צבע רגוע, נעים ושקט.
|