x
בניית אתרים בחינם
הפוך לדף הבית
הוסף למועדפים
שלח לחבר
 
ברוכים הבאים
לאתר קשת האתר הכי שווה ברשת.
                               קשת             
                   
   דף הבית    חוקי האתר    פורום קשת כללי    פורום קשת שאלות    צור קשר    שיר קצרצר לאתר
   פורום בדיחות וחידות    פורום אתרים
 
    דף הבית
    חוקי האתר
    בית הספר
    חידות
    תמונות
    מפורסמים
    רקעים
    עמוד כחול
    עמוד ורוד
    פורום קשת כללי
    השמיניה
    דפי צביעה
    פינת האי סי קיו והמסנג'ר
    חתימות
    על האתר ועל עצמי
    פסטיגל על הזמן
    מידע על סרטים
    לימוד קיפולי נייר
    סמילים
    האי
    פורום קשת שאלות
    גליטרים
    מישפטי מורים
    מישחקים
    לימוד לצייר קומיקס
    בדיחות
    חתימות של שמות
    שומרי מסך
    תמונות רקע למחשב
    טיול וירטואלי
    מכתב קורע.......
    היפוך טקסט
    סיפור בהפתעה
    תעתועי ראיה
    איך לצייר את....
    חתימות של מפורסמים
    פרוש שמכם
    אנימצויות
    בולים
    מישפטים ליומן
    מתכונים
    ספרים
    ריגשונים למסנג'ר
    בראץ
    כדורגל
    מיקי מאוס וחבריו
    מישפטי אהבה
    אפקט הדובדבן
    עמוד סגול
    עמוד ציבעוני
    עמוד אדום
    צור קשר
    הסקרים שלי
    לימוד יפנית
    גאמני
    כשהנשים ישלטו בעולם...........
    מלקקי מסך
    בובספוג
    הכל על דיאטה
    דובוני אכפת לי
    סיפורי סמילים
    עצות של אופנה
    לבוני אתרים
    מכתב הפוך
    תופסים ראש
    ברכת האתר
    מילים של שירים
    סרטים
    סביב העולם בשמונים יום
    בטי בופ
    כושר בבית
    גלה את מספר הטלפון שלך
    פו הדוב
    מזלות
    מה הדובי שלך
    כלבים חמודים
    שיר קצרצר לאתר
    סוסים
    פינגווינים
    איך לעצבן שוטר
    העמוד התככלת
    העמוד הסגול
    למי שיש סבלנות
    פורום בדיחות וחידות
    82 שאלות ללא תשובה
    דרקונים
    הודעות לא נמצא לאיסיי
    חתולים
    ארנבים
    האתרים שלכם
    פורום אתרים
    כל הכבוד ל...
    תן שם לדף
המתכונים הם:
 

מתכון ל -2 מנות

מצרכים דרושים:
  • פיתה אחת
  • קטשופ
  • 2 פרוסות גבינה צהובה
  • 12 זיתים
אופן ההכנה:
1. חתכו את הפיתה ל-2, כך שיתקבלו 2 עיגולים מכל פיתה.
2. בינתיים הדליקו תנור בחום בינוני - גבוה.
3. כתבו על כל עיגול פיתה "מו" ומרחו עם הכפית.
4. כעת, שימו פרוסת גבינה צהובה אחת על כל עיגול פיתה, לאחר מכן סדרו 6 זיתים על כל פרוסת גבינה.
5. הכניסו את היצירה לתנור במשך 5-8 דק', [עד שהגבינה נמסה מעט.
6. הוציאו בעזרת מבוגר את היצירה מהתנור, ובתאבון!
 
 

מתכון ל -6 מנות

מצרכים דרושים:
  • 50 גרם גבינה מלוחה
  • 50 גרם גבינה צהובה
  • 1 כף קמח
  • 1 ביצה
  • כ- 400 גרם בצק עלים
  • קמח לפיזור על משטח העבודה
  • 2 כפות זרעוני שומשום
אופן ההכנה:
1. מגררים את הגבינה הצהובה במגררת, את הגבינה שמים בקערה, ומוסיפים גבינה מלוחה,
כף קמח ובוחשים היטב,טורפים
את הביצה בצלחת קטנה ומוסיפים כף אחת מהביצה לתערובת הגבינות.
2. מחממים את התנור בחום בינוני - גבוה משמנים את התבנית. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בגודל של 24 * 36 ס"מ.
3. מחלקים את הבצק ל - 6 ריבועים, כל אחד בגודל של 12 * 12 ס"מ.
שמים כפית מתערובת הגבינות במרכז הריבוע.
מקפלים את ריבועי הבצק מעל הגבינה ומניחים על תבנית אפייה.
4. מורחים את הבצק העליון בשארית הביצה.
נזהרים שלא יזלו טיפות.
זורקים שומשום על הביצה.
5. אופים בתנור המחומם במשל כ-20 דקות עד שהבצק מזהיב.
מוציאים את התבנית בעזרת מטלית סירים.
שמים על מגש - ומגישים חם.
בתאבון!
 
 
מצרכים דרושים:
  • גבינת קוטג'
  • קמח
  • חלב
  • ביצה אחת
  • שמן לטיגון
כלים:
  • מרית
  • כף
  • קערה
  • מחבת
אופן ההכנה:
לוקחים קוטג'
מרוקנים לקערה ממלאים את מיכלית הקוטג' בקמח ומרוקנים שוב
עכשיו ממלאים שוב בחלב הפעם ומרוקנים שוב לקערה מוסיפים ביצה ומערבבים הכול
מחממים שמן במחבת ומוסיפים עוגולים בגודל קטן -בינוני מהתערובת.
שמים על נייר סופג ומגישים חם.
אפשר לשים סירוף בסוף או שאפשר להוסיף סוכר חום וקינמון לתערובת במקום
 
 
מצרכים דרושים:
  • קורנפלקס
  • 250 גרם שוקולד לבישול
  • 2 כפות סוכר
  • 4 כפות קקאו
  • רבע כוס חלב
  • מים חמים [לפי הטעם]
אופן ההכנה:

לוקחים קערה ושמים בה את השוקולד הסוכר הקקאו החלב והמים החמים עד שיוצא מרק חום דליל.
מחממים בתנור עד שהשוקולד נמס ושמים בקערה את הקורנפלקס.
מערבבים ועושים כדורים שמים במנג'טים ומכניסים למקפיא.
 

 
 

מתכון ל28 יחידות

מצרכים דרושים:
  • כ-400 גרם בצק עלים(חבילה)
  • קמח לפיזור משטח העבודה
  • 1 ביצה
  • 4 נקניקי קבנוס(400 גרם)

כלים:

  • תבנית אפייה שטוחה
  • מערוך
  • סכין
  • קערית
  • מזלג
  • מברשת מטבח
  • מטלית סירים
  • ומגש
אופן ההכנה:

1. מחמים את התנור בחום בינוני גבוה ומשמנים את התבנית.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בגודל של 40 כפול 30 ס''מ.

2. מחלקים את המלבן ל4 מלבנים ארוכים של 10 כפול 30 ס''מ.
פותחים את הביצה לקערית וטורפים אותה במזלג.
טובלים את האצבע ומורחים את השוליים של מלבני הבצק.

3. שמים נקניק על הבצק במרכז המלבן.
מגלגלים את הבצק סביב הנקניק.
סוגרים ומהדקים היטב את השוליים כך שנוצרים גלילים.
חותכים את גלילי הבצק בסכין במרחקים של 4 ס''מ.

4. מניחים על תבנית אפייה והשוליים הסגורים למטה.
טובלים מברשת בביצה הטרופה ומורחים את הבצק בחלק העליון של גליל.

5. אופים בתנור המחומם כ-20 דקות עד שהבצק מזהיב.
מוציאים את התבנית בעזרת מטלית סירים. שמים על מגש ומגישים חם.
 
 
 
מצרכים דרושים:
  • 1/2 ק''ג עגבניות רכות
  • 400 גר' עגבניות משומרות
  • 100 גר' רסק עגבניות
  • ½ כוס עגבניות מיובשות
  • 6 שיני שום
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל ירוק
  • 4 ביצים
  • קורט סוכר
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • שמן לטיגון
  • מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:

1. חותכים את הבצל ואת הפלפלים לרצועות
2. חותכים את העגבניות הרכות והמשומרות לקוביות
3. מטגנים את רצועות הבצל בסיר גדול, מוסיפים את קוביות העגבניות הרכות עד לרתיחה
4. מוסיפים את העגבניות המשומרות, ומבשלים על אש נמוכה עוד מס' דקות.
5. מטגנים במחבת את רסק העגבניות, יחד עם השום, ורצועות הפלפלים.
6. מוסיפים לסיר ומרתיחים שנית
7. מכניסים לבלנדר את העגבניות המיובשות יחד עם הפלפל, המלח, הפפריקה והסוכר ומערבבים.
8. מוסיפים את התערובת לסיר ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי.
9. לקראת הסוף מוסיפים את הביצים.

* צימחוני
* כשר
 

\
 
 
מצרכים דרושים:
  • כוס (פלסטיק)
  • תרכיז מיץ
  • כפית
  • פריז'ר [מקפיא]
אופן ההכנה:

1. בוחרים תרכיז מיץ, איזה שאתם רוצים.

2. שיפכו בדיוק את אותה הכמות של תרכיז, כמו שאתם מכינים לעצמם מיץ, לתוך הכוס והוסיפו מים.

3. הכניסו לתוך הכוס כפית, הכניסו לפריז'ר [מקפיא], חכו 2-3 שעות טובות, ובתאבון!

 

 
 
 
מצרכים דרושים:
  • כרוב לבן
  • שמן
  • מלח
  • לימון
     
אופן ההכנה:

חותכים את הכרוב לחתיכות דקות דקות..
שמים מלח לימון ושמן לפי הטעם.

מערבבים טוב טוב ובתאבון!
 

 
 
תהנו ובתאבון!
                                                 
 
                                              קשת